Læs, hvad vores gæster skriver om vores Bed & Breakfast. For at give dig en omfattende vurdering af vores indkvartering har vi bevidst medtaget alle anmeldelser, både de gode og de mindre gode. Du finder de nyeste anmeldelser øverst på siden. Anmeldelserne blev overtaget på originalsproget.

Samlet vurdering på Airbnb: 4,9 ud af 5 baseret på 49 anmeldelser.

Samlet vurdering på Google: 5 ud af 5 baseret på 5 anmeldelser.


Emilia – Finland – Juli 2024

Ystävällinen perhe, mahtava aamupala ja ihanat sängyt eksoottisessa maalaismiljöössä. Perheemme nautti kauniin Faaborgin läheisyydestä.


Christophe – Nederlandene – Juni 2024

De gastvrouw en gastheer kwamen ons welkom wensen net na onze aankomst en vroegen hoe laat we het ontbijt wilden. Het ontbijt werd op het gevraagde uur gebracht en was meer dan voldoende gevarieerd. Toen we vertrokken stond gans her gezin ons uit te wuiven.


Antti – Finland – Juni 2024

A very nice and unique place with a lot of space in use. The rooms, kitchen and bathroom are very well equipped. Personally served breakfast was amazing and took care of even the allergies of our son. Great stay, Thank You!


Daphne – Kina – Juni 2024

Fast response, good breakfast, spacious and close to Egeskov Slot.


Niels, Helle – Danmark – Juni 2024

1000 tak for denne gang. Super skønne lokaler med karisma og god wipes. Dejlig host og huggeligt at mærke den familiemæssige stemmning i huset. Ses næste år!


Birgitte – Danmark – Juni 2024

Vi har haft et dejligt weekend ophold. Meget børnevenligt og dejlig store værelser. Så fint!


Ipsia – Tyskland – Juni 2024

Thanks Christin and Stefan for hosting us. The hospitality was impeccable. Absolutely lovely it and would definitely visit again. Lovely family 🙂


Verena – Tyskland – Juni 2024

Wir haben uns in der Unterkunft sofort wie Zuhause gefühlt. Der Check-in lief problemlos und auch vorher gab es schon eine sehr freundliche Kommunikation mit Christin. Unsere Tochter hat sich über die verschiedenen Spielsachen im Haus sehr gefreut, aber das Highlight waren die Hühner im Gerten und dass sie sie füttern durfte. Das Frühstück war toll. Schade, dass wir nur eine Nacht da waren. Eine ganz klare Empfehlung.


Michael – Danmark – Maj 2024

Vi var 4 voksne og en 3-årig, der havde fornøjelsen af en enkelt overnatning in den gamle landsbyskole. Vi havde de to smukke rum – “Biblioteket” og “Skolestuen” – samt det flotte køkken/spise-/opholdsrum. Christin og hendes mand kom forbi, da vi var ankommet, og vi følte os meget velkomne. Stedet er stille og roligt med en stor, smuk have med sandkasse, gynger og høns, som den lille havde stor fornøjelsen af. Morgenmaden var lækker og rigelig. Vi overnattede kun en nat, men vi kommer gerne igen. Området er smukt, og der er ikke langt til seværdiheder som Egeskov Slot. Vi må tilbage og bruge lidt mere tid 🙂


Daniel – England – Maj 2024

This was a wonderful one night stay and we’d love to go back for a longer stay. Ideal for Egeskov castle visit. Christin’s family were absolutely lovely and we had some great conversations and our daughter loved playing with their kids. We can’t talk highly enough of the location and beautiful garden. Peace and tranquility personified x


Nisse, Ulrika, Liv – Sverige – Maj 2024

Stort tack för två härliga dagar på ett sommarvackert Fyn. Boendet överträffade alla vära förväntningar. Mysigt, god frukost och väldigt trevligt och hjälpsamt värdpar. Hit återvänder vi gärna.


Ole – Danmark – April 2024

Dejligt hyggeligt sted med alt hvad man har brug for og lidt til. Sød og venlig vært som var det hvis der var noget vi manglede. Fantastisk morgenmad med hjemmelavede produkter.


Magali, Christian, Romy, Julie, Dorothee – Frankrig – April 2024

L’ancienne école transformée est un lieu étonnant et agencé avec soin où l’on se sent à l’aise. Tout est fait pour s’y sentir bien. Le petit-déjeuner servi par l’hôte est parfait. Nous étions satisfaits de la nuitée passée chez Christin.


René – Tyskland – April 2024

Super schöne Unterkunft in der Nähe des Schlosses. Mit viel Liebe eingerichtet. Super nette Gastgeber. Wir kommen definitiv wieder.


Susi & Thomas – Tyskland – Dec. 2023 til Jan. 2024

Danke für die schöne Zeit bei euch. Uns hat es sehr gut gefallen und kommen gerne wieder. Liebe Grüße Susi & Thomas.


Magnus – Danmark – December 2023

Very welcoming host and family that made sure we had everything we needed, we had a lovely time at their cozy place, which is an old school building with lots of nice remnants and memorabilia from the past era.


Lisbet – Danmark – December 2023

Vielen Dank für dieses Mal. Ich habe mich gefreut euch kennen zu lernen. Mit herzlichen Grüßen. Hilsen Lisbet.


Jürgen & Steffi – Tyskland – December 2023

Wir hatten eine sehr schöne Zeit bei euch mit ganz viel tollen Erlebnissen! Habt vielen Dank für alles und wir freuen uns schon auf unseren nächsten Besuch bei euch!


Birk, Aske, Malon, Mads, Stina og Frans – Danmark – December 2023

Tak for et dejligt ophold, for hyggelig julestemning, god service og super morgenmad. Her er alt man behøver og meget børnevenligt. Hilsen


Anders & Mette – Danmark – November 2023

Tak for en fantastisk overnatning. Stedet er fyldt med sjæl og charme.


Dianna, Jakob, Bo, Karin & Andrea – Danmark – Oktober 2023

Dejligt sted. Meget imødekommende og flinke værter. Meget børnevenligt – både legetøjet og hønsene i haven var et hit hos den 3-årige, som vi havde med. Fin historie med den istandsatte skole. Varierer og god morgenmad. Vi besøgte både Egeskov og Svanninge Bakker, der begge ligger i nærheden. Alt i alt en god overnatning. Prisen er lidt i den høje ende.


Bo – Danmark – Oktober 2023

Dejligt sted. Meget imødekommende og flinke værter. Meget børnevenligt – både legetøj og hønsene i haven var et hit hos den 3 årige, som vi havde med. Fin historie med den istandsatte skole. Vi besøgte både Egeskov slot og Svanninge bakker, der begge ligger i nærheden. Alt i alt en god overnatning. Prisen er lidt i den høje ende.


西小貝 – Kina – Oktober 2023

一次不错的体验 房子在egeskov castle附近 开车十分钟左右 去那边很方便 到欧登塞也不算很远 房子整洁 床很舒适 老板很热情 早餐一看就是精心准备的 很喜欢 房子后院里有鸡和苹果 给人不一样的感觉


Fam. Johnsen – Danmark – August 2023

Vi havde et dejligt ophold med masser at hygge og samvær i de gamle skole lokaler.


Sarah, Richard, Henry & Phoebe – Storbritannien – August 2023

Fun and quirky house with fantastic attention to detail that ensured all the family had a very enjoyable stay. Lovely breakfast with very tasty eggs from the hens in the garden.


Pascal, Hanneke, Marloes, Bowie, Tijn & the dogs – Nederlandene – August 2023

Christin en familie zijn supervriendelijk en hebben van dit voormalig schoolgebouw een super gezellig B&B gemaakt. Waarbij ze authentieke elementen van het gebouw hebben gecombineerd met moderne appliances. Zeer mooi en degelijk gedaan. Een plek om zeker ooit naar terug te keren, maar dan voor een langere periode.


Freek – Nederlandene – August 2023

We waren hier 2 nachten met ons gezin met 3 kinderen en voelden ons hier helemaal thuis. Prachtig opgeknapte oude basisschool. Was een fijne kennismaking met Denemarken!


Homayoun – August 2023

This was a really special stay in the beautiful countryside of Denmark. Very spacious, comfortable and unique accommodations. The breakfast was very high quality and our 2 kids loved the whole experience!


Marco, Anna, Giagonno, Frederico & Edoardo – Italien – August 2023

A piece of heaven in Denmark!


Stefan, Paula, Hugo, Jurgen & Roos – Nederlandene – August 2023

Fijne en erg hartelijke ontvangst en in een unieke setting! Een aanrader als je van authentieke locaties houdt! Bed iets aan de harde kant, maar kan ook smaak zijn.


Ulrich Doll – Tyskland – August 2023

Very nice Bed and Breakfast in a lovely historical building. Very child friendly. Highly recommended!


Martin, Sabine, Elfi, Xaver & Alfred – Tyskland – August 2023

Herzlichen Dank für die schöne Zeit!


Johan, Ellen, Lune, Noor, Noud – Nederlandene – Juli 2023

Thank you for: The warm welcome, this nice place, the lovely breakfast, letting us stay here.


Kay, Andrea & Finn – Tyskland – Juli 2023

Wir danken für eine wunderbar erholsame Urlaubswoche bei euch, unserer erste B’n’B-Erfahrung war toll 🙂 Ihr habt euch hier ein schönes Plätzchen ausgesucht, wir kommen gerne wieder!


Bent, Bodil & Anne – Danmark – Juli 2023

Dejlig rummelig bolig med 6 sovepladser fordelt på to rum. Dejligt spisekøkken og lækkert badeværelse. Christin er en meget imødekommende og lyttende vært.


Arne, Camilla, Klara, Tuva – Norge – Juli 2023

Vi sov her 1 natt, men kunne gjerne bodd en uke om vi ikke måtte videre. Fantastisk barnevennlig, med leker og snille høner. Meget hyggelig vertskap. Stor og frodig hage, og sjarmerende hus. Anbefales.



M., Jonas, Valdemar, Frederik – Danmark – Juli 2023

Tak for et dejligt ophold. Stor imødekommende og sikre nogle dejlige børn. Rigtig børnevenligt og vi manglede ingenting. Kærlig hilsen.


Gunhild – Danmark – Juli 2023

Skønt, skønt sted – tak for denne gang. Vi kommer gerne igen.


Svend & Charlotte – Danmark – Juli 2023

Sidste sommer var vi de første her og nu er vi her igen! Fordi vi synes der er så dejligt her! Tak for godt værtshus – kæmpe værelse og dejlig morgenmad. Alt godt!


Matt, Nicole, Autumn, Alia & Sam – USA – Juni 2023

We really enjoyed our stay and the property. Such a beautiful and lovely place! Thank you so much for your hospitality and a great breakfast! We really appreciate it and hope to come back again in the future.


Christian, Susanne, Lucas, Hugo, Carlyn, Frederique – Frankrig – Juni 2023

What a lovely place! Thank you so much for a really pleasant stay. Our kids truly enjoyed the fact that it’s an old school.


Sisse & Klaus og Peter & Solveig – Danmark – Juni 2023

Tusind tak for en skøn weekend i jeres dejlig skole som er et skønt sted at slappe af!


Stine – Danmark – Juni 2023

Tusind tak for et dejligt ophold med store værelser og skøn morgenmad! I har et super sted her hvor man føler sig hjemme og kan slappe af 🙂 Vi kommer gerne igen næste år ved Heartland-tid!


Timothy – Sverige -Juni 2023

Very nice BnB! Great service and very good breakfast.


Merle – Tyskland – Juni 2023

Wir haben uns sehr wohl gefühlt bei Christin und irem Mann! Die Unterkunft ist sehr schön und geschmackvoll eingerichtet und alles war sehr sauber. Das Frühstück war sehr lecker und mit regionalen Produkten. Wir kommen gerne wieder!


Eileen, Jonathan, Autumn & Sommer – England – Maj 2023

Easily the best Airbnb we’ve stayed in. It was extremly comfortable, very well appointed, bright and clean. We loved our stay and Christin was fabulous. We would 1000% stay here again. Thank you so much for welcoming us into this amazing space! Lucky is a very lucky cat!


Chiara – Italien – Maj 2023

Thank you for all amazing experience!


G., Kasper, Sally & Ursula – Danmark – Maj 2023

Helt fantastisk sted! Tusind tak for god behandling. Vi kommer helt sikkert igen. Pa gensyn!


Wayne & Sharon – USA – Maj 2023

This is very quaint and charming guest home that was an old schoolhouse It is nicely restored and very spacious. Christin is a lovely host and serves a wonderful breakfast. If you want a taste of the Danish countryside, ths is a wonderful place for it. Highly recommend.


Fam. Nielsen – Danmark – April 2023

Jeg besøgte mine oldeforældres hus. Det var godt at vi var tæt på alle ting. Det var også et godt ophold. Der var gode og bløde puder og madrasser.


Lene – Danmark – November 2022

Vi havde en virkelig dejlig weekend i den gamle skole. Christin og hendes familie er utrolige søde og hjælpsomme. Jeg vil anbefale stedet til andre.


Linda – Kina – Oktober 2022

Christin’s place has a well stocked kitchen, a few cozy sofas, and a genuinely hospitable environment that we really enjoyed! She talked to us and gave very good recommendations! Her olace is very close to the bus stop which makes visiting Funen by public transport super enjoyable! Would recommend to family and friends!


Veronika – Danmark – September 2022

Et rigtig fint sted at overnatte og super for os som børnefamilie da der var adgang til have med sandkasse, gynge etc. Der var rent og pænt og til morgenmad var der hvad man kunne ønske. Christin er behageligg som vært, hun viste rundt når vi kom, og svarede hurtigt på spørgsmål 🙂


Nanna – September 2022

We had such a cozy stay at Christin’s B&B. Great space, good breakfast, cozy fireplace and possibility to cook our own food. Also the communication with Christin was easy all the way, and she answered our questions within short time, when we had something to ask about.


Merce – August 2022

Perfect! A beautiful farm in a marvelous place near Egeskov Slot, Fåborg, Odense,… Beautiful and clean, ordered rooms, a good breakfast and the best hostess. Enjoy it!!


Jesse – Nederlandene – August 2022

Christin gave is a warm welcome. It is a great place and way bigger then we expected with a nice garden for our children to play in. You can see that they really put hart in the house and airbnb. Thank you again.


Quinten – Nederlandene – August 2022

We hebben genoten van de ruime kamers in het voormalig schoolgebouw. We yijn enkel gebleven als dooreis voor de nacht maar we voelden ons heel welkom door Christin.


Tineke – Nederlandene – August 2022

We verbleven met 3 kinderen (10, 12 en 13 jaar) bij Christin en haar fijne gezin. Het was een aangenaam, ruim, net vakantieverblijf. Een oude school, met een ziel en een hart, met veel liefde verbouwd. Je voelt je hier echt welkom.


Nijs – Nederlandene – August 2022

We stayed for two nights in this lovely place with our family of 6 people. It is a former school witch is built into a modern guesthouse, while keeping some of the old original elements in place. The garden at the back you can use to have a drink and a small terras at the front to have a coffee in the evening sun. The hosts are very friendly and served a lovely breakfast with breads, eggs from chickens in the garden, cheese and some more. The beds are comfortable and the bath room is large with a great shower. The kitchen is well equipped to make an evening meal. We went to a nearby beach for a swim and enjoyed the country side life in the area. Definitely would like to retur in the future.


Katharina – Tyskland – Juli 2022

Wir haben in einer wunderschönen Ferienwohnung gewohnt: hochwertig und mit viel Liebe zum Detail eingerichtet, mit Zugang zu einem großen Garten, angeboten von einer freundlichen und stehts ansprechbaren Familie. Das Frühstück war großes Kino!


Stian – Norge – Juli 2022

Et nydelig sted med søte mennesker og god service! Rent, hyggelige rom, god mat og en flott hage for barna å leke i. Fin beliggenhet med mulighet for nyte fasiliteter i nærheten som Egeskov Slot, kjøre til stranden eller Odense som kun er 30 min unna med bil. Vi likte oss veldig godt og kommer gjerne tilbake!


Griet – Belgien – Juli 2022

We started off our biking trip at Christin’s place. Super start in a cosy place with a warm host. We recommend!!! Thank you


Cynthia – Norge – Juli 2022

If you’re looking for a lovely, peaceful, and relaxing B&B in the Danish countryside, this old school building is for you! We travelled as a family og four, and there was plenty of space for everyone. The beds are very comfortable, the bathroom is spacious, and there is plenty of room in the kitchen area to cook, eat, and relax. There’s a large lawn and garden for exploring and greeting chickens. Breakfast is included and is absolutely delicious, with different things every day, and including fresh fruit from the garden and eggs from the chickens.

Christin is a fantastic host and was very easy to communicate with and very helpful with everything! She’s definitely someone you can rely on, and someone who will make sure that you have a wonderful stay.

There are a lot of good opportunities for day trips, including Egeskov Slot, whitch is around 5 minutes away by car. In general, if you drive around in the area, there are a lot of farm stalls that sell interesting things. Christin also sells stuff, including some tasty jams.


Thomas – Danmark – Juli 2022

Fin morgenmad også glutenfri produkter, afslappende ophold med kort afstand i det sydfynske, god plads.


Lise – Danmark – Juli 2022

Venlig og imødekommende vært, rigtig fint sted med store rum, der passer til billeder og beskrivelserne på siden. Lækker


Claus – Danmark – Juli 2022

Dejligt sted. Tidligere skole. Søde værter.


Karl – Sverige – Juli 2022

A delightful Bed and Breakfast in a beautiful country setting and run by a super friendly German couple who live next door. Quiet, but still close to attractions and good restaurants, huge garden, parking with EV charging (2kw), nice breakfast, lots of space but above all a beautiful family with two lovely kids. Also some chickens in the garden that are quiet and cuddly. Highly recommended, we will be back!